4/14/2014

Paikoillanne, valmiit, HEP!

Nyt on tullut aika, kun minäkin vihdoin sain aloitettua kauan haaveillun blogin!
Olen 14-vuotias, leivonnasta ja ruoanlaitosta innostunut porvoolainen ja kirjoitan blogiini reseptejä, vinkkejä ja kuulumisiani. Olen leiponut harrastusmielessä noin yhdeksänvuotiaasta asti.
Tavoitteeni blogissa on jakaa hyvää mieltä muille leipomisesta ja ruoanlaitosta kiinnostuneille. Haluan myös kehittyä valokuvaamisessa ja ruokieni, sekä leivonnaisteni koristelussa.
Kommenteissa haluaisin kuulla, jos reseptejä on muunneltu, ja miten ne ovat toimineet. Vinkit, kehut ja moitteet ovat myös tervetulleita. Olisi kiva kuulla, jos reseptissä on jokin virhe, tai epäonnistuit itse jossakin kohdassa. Tämä auttaa myös muita leipureita ja kokkeja!
Blogin nimeä keksiessäni, koin niin hammasten kiristystä, kuin nauruakin. Halusin uniikin, erilaisen, mutta en liian omituista nimeä blogilleni. Vaihtoehtoja olivat esim. la petite prinsesse (=pieni prinsessa) ja piccolo chocolatier (=pieni suklaamestari). Päädyin la poussiére d'étoile - nimeen (=tähtipöly), en siksi, että se olisi helppo kirjoittaa (ei todellakaan), vaan koska tähdet sekä avaruus ovat aina kiinnostaneet minua. Ajattelin tämän kauniin ranskankielisen sanan olevan täydellinen uudelle blogilleni.
Toivottavasti nautit vierailustasi blogissani, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi uudestaan!

No comments:

Post a Comment