tag:blogger.com,1999:blog-3708792425257581348.post6486465524643650880..comments2018-10-05T21:21:45.341+03:00Comments on La poussiére d'étoile: Omena-kanelikakku browned butter-kuorrutteellaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05074800461488600921noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3708792425257581348.post-39319860582676208002014-06-17T21:35:35.643+03:002014-06-17T21:35:35.643+03:00Kiitos :)
Olen tietoinen kukkien myrkyllisyydestä,...Kiitos :)<br />Olen tietoinen kukkien myrkyllisyydestä, ja pyrin välttämään kukkien suoraa kosketusta leivonnaisiin. Vielä ei ainakaan ole ollut harmia siitä, hyvä kuitenkin että muistutit :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05074800461488600921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3708792425257581348.post-44004694290936351052014-06-17T20:55:32.519+03:002014-06-17T20:55:32.519+03:00Hei. Blogisi on kiva ja kauniita leipomuksia teet....Hei. Blogisi on kiva ja kauniita leipomuksia teet. Mietin vain,että oletko tietoinen joidenkin kasvien/kukkien myrkyllisyydestä? Käytät esim koristelussa ilman suojausta tulppaania mikä on myrkyllinen, ei kovin,mutta on kuitnekin. Miinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3708792425257581348.post-90430810476604403982014-05-03T17:54:14.857+03:002014-05-03T17:54:14.857+03:00Kiitos paljon kommentistasi! :)Kiitos paljon kommentistasi! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05074800461488600921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3708792425257581348.post-92188293211350596592014-05-03T17:01:08.981+03:002014-05-03T17:01:08.981+03:00Hei vaan täällä sinunkin blogin puolella! :) Mahta...Hei vaan täällä sinunkin blogin puolella! :) Mahtavan näköinen kakku ja laadukkaita kuvia, tulen varmasti seuraamaan blogiasi jatkossa. Ja tuo kulhon nuoleminen on ehdottomasti pakollinen vaihe leipomisessa :D hauskaa viikonloppua!Wicked sweet kitchenhttps://www.blogger.com/profile/14587090894055643075noreply@blogger.com